Skip to main content
Start » Affärsresor » Konferera hållbart – stanna i Sverige
Affärsresor

Konferera hållbart – stanna i Sverige

konferera hållbart, konferens i sverige
konferera hållbart, konferens i sverige
Foto: Getty Images

Vi har väl knappast haft mer klimatångest än nu? En stor bov i dramat är reseutsläppen, utsläpp som är svåra att komma från, även om vi är på god väg.

Många branscher och bolag är beroende av att fysiskt kunna förflytta personer. Men där vi kan göra skillnad bör vi göra skillnad. Konferera därför i Sverige och nyttja de bästa anläggningarna och vad de har att erbjuda! Redaktionens favoriter hittar du här:

Sånga-Säby Hotell & Konferens

Sånga-Säby Hotell & Konferens ger dig äkta och hållbar mötesglädje i klimatneutral och Svanencertifierad miljö. Här blir du dessutom serverad god vällagad mat på råvaror från våra svenska bönder. De arbetar varje dag för att göra ditt möte än mer hållbart. Sånga-Säbys verktygslåda är full med energi, service och aktiviteter som gör ditt möte till en minnesvärd succé. I år fyller hotellets Svanenmärkning hela 20 år!

Sånga Säby – konferens nära Stockholm
Det vackra lugnet på Ekerö ligger på ett klimatsmart avstånd, och erbjuder allt du kan önska i konferensväg! Foto: Sånga-Säby hotell

Välkommen med din mötesförfrågan:


Bommersvik Konferens

Kloka beslut – ett hållbart resultat. Det är i naturen tankarna är klara, vårt sinne lugnt och nya idéer väcks. Därför har de skapat deras mest givande mötesrum i Bommersvik. Figitalt brus byts mot skogens sus. I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat. Bommersvik är en sörmländsk oas, 45 minuter från Stockholm C, med härlagat och närproducerat som en självklarhet. Där finns plats för både stora och små möten.

bommersvik - hängmattor
I hängmattorna blir konferensen annorlunda och kretiv – och den vackra miljön får man på köpet! Foto: Bommersvik konferens

Varmt välkommen till oss på visning:


Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. Till hotellet hör ett fantastiskt Badhus, restaurang med utsikt över sjön och en härlig utemiljö. Upp till 215 personer konferera i deras största lokal. I kombination med goda mat, personalens vänliga service och en rad aktivitetsmöjligheter så utlovas upplevelse utöver det vanliga.

031-799 63 10 | [email protected] | naasfabriker.se | Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered

Nääs konferens
För er som behöver större lokaler och ett spännande miljöombyte är den industriella och harmoniska omgivningen perfekt. Foto: Nääs Fabriker Resturang & Hotell

Kontakta dom för att få veta mer:

031-799 63 10 | [email protected] | naasfabriker.se | Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered


Hällsnäs Hotell & Konferens

Femton minuter från både Göteborg och Landvetter flygplats, längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar ni Hällsnäs. I kreativa miljöer och med naturen precis inpå ges möjligheter att mötas i  moderna, nyrenoverade konferenslokaler. Med personal med service som ledord och mat som håller toppklass har ni alla förutsättningar för ett lyckat möte. De har ett brett utbud av aktiviteter och nöjen vilket betyder att ni kan hitta precis det ni är ute efter till er nästa konferens.

Hällsnäs konferenslokal
Vackra miljöer boostar din kreativitet, speciellt när de är naturnära och nära till personal i toppklass – precis som på Hällsnäs! Foto: Hällsnäs Hotell

Hör av er så berättar de mer:


Next article