Start » Digital Workplace » Personal & Chef – med fokus på människa, kultur och ledarskap
Sponsrad

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Mässan har arrangerats årligen sedan 2012 på Kistamässan i Stockholm. Förra året utvecklades konceptet ytterligare. Sedan 2018 erbjuds nu också mötesplatsen i Göteborg, där den togs väl emot av västkustens näringsliv. Som förstagångsmässa hade den imponerande 2 951 besökare.

– Premiären i Göteborg 2018 blev över förväntan med fler besökare, fler utställare och en stämning vi bara kunde drömma om. Men nu längtar vi efter uppföljaren. Vi jobbar extra hårt för att mässan och programmet ska bli ännu bättre 2019, säger Josefin Holmberg, projektledare för Personal & Chef.

Inspirera personal & chef inom kompetensutveckling

I år går seminarieprogrammet under temat kultur, människa och ledarskap. Syftet är att utveckla och inspirerar chefer till kompetensutveckling för att i sin tur skapa vinnande organisationer och starka ledare. Redan nu kan Personal & Chef presentera ett gediget seminarieprogram. I år med Sofia Brax, HR-chef på Collector Bank, David Stiernholm, Sveriges enda struktör samt Björn Lorentzon, affärsutvecklare på Sympa i spetsen.

– En trio som tillsammans skapar den perfekta balansen av hårda och mjuka värden som behövs hos varje framgångsrik organisation och dess ledare idag, fortsätter Josefin Holmberg.

En av de tidigare mycket framgångsrika talarna på Personal & Chef har bland annat varit Alexander Pärleros, vd på Pensionera och grundare till succépodden Framgångspodden bland annat. Foto: Personal & Chef

Två kostadsfria heldagar

Utöver seminarieprogrammet kommer också mässan presentera leverantörer, trender och de senaste på marknaden. Allt inom ämnen som bemanning och rekrytering, friskvård, kontorslösningar, utbildning, digitalt lärande, HR-system, personalförmåner, företagstjänster samt affärsresor.

Teamet bakom Personal & Chef välkomnar alla chefer och ledare på västkusten att ta del av två kostnadsfria heldagar med fokus på människa, kultur och ledarskap.

Personal & Chef

Var: Åbymässan i Göteborg

När: Den 9 – 10 oktober 2019

Hur: För mer info och kostnadsfri entrébiljett, besök Personal & Chefs Hemsida

Nästa artikel