Skip to main content
Start » Lönsamt Företagande » Äntligen ett affärssystem som anpassar sig efter verksamheten
Sponsrad

Många företag betalar stora summor för funktioner som de inte har någon nytta av i sina affärssystem. Förändringar kräver dyra konsulttimmar och tar tid att genomföra. Men så behöver det inte vara. Fortnox molnbaserade affärssystem är enkelt att anpassa efter företagets behov. Och ni betalar bara för det ni använder.

Martin Rosén, försäljningschef på Fortnox, ser ett växande intresse för flexibla molnbaserade affärssystem som går smidigt att anpassa till verksamheten.

– Företagen vill själva sätta ramarna för vilken funktionalitet de behöver. Möjligheten att integrera branschspecifika system med vår plattform gör Fortnox attraktivt för koncerner och större företag.

Enkelt att anpassa på egen hand

En molnbaserad lösning för bokföring, fakturering, lönehantering och annan ekonomisk administration är mer eller mindre ett måste idag. Till skillnad från ett lokalt installerat affärssystem slipper du i regel dyra konsulttimmar – men även att göra investeringar och uppdateringar själv. Och den ekonomiska faktorn är ofta viktig. Ingen vill betala för funktioner man inte använder.

– I Fortnox väljer du vilka moduler företaget behöver och allt kan man anpassa efter olika användare och roller. Du kan därför enkelt skala upp eller ned om behoven förändras, säger Martin.

Fortnox
Martin Rosén
Försäljningschef
Fortnox

Koppling till banken automatiserar

Ett bra affärssystem effektiviserar företagets ekonomi på flera sätt. Både i enklare uppgifter och mer omfattande processer. Fortnox har kopplingar till samtliga av Sveriges största banker, vilket digitaliserar och automatiserar alla in- och utbetalningar i företaget.

– Du slipper exportera och importera filer med data när du har ett färdigt flöde mellan affärssystemet och banken. Vi har även en koppling till Skatteverket så att alla transaktioner på skattekontot skickas direkt till Fortnox, säger Martin.

Helhetslösning för koncerner

Framåt hösten kommer majoriteten av alla koncerner kunna göra både konsolidering och rapportering direkt i Fortnox. Lösningen är kombinerad med övriga moduler i systemet. Överföringen av information blir därför både enkel och snabb.

– Koncernrapportering är traditionellt sett tidskrävande. Målet är att det ska ta en minut per bolag i Fortnox, säger Martin.

Next article