Start » Risk Management » Trött på att hantera stora dokumentflöden?
Sponsrad

Nu kan du säga hej då till det manuella arbetet och få kontroll över dina dokument genom att strukturera upp dem med teknik som AI och maskininlärning. Med OptoSwedens helhetslösning automatiserar du hela ditt data- och dokumentflöde och får tillgång till all information på ett och samma ställe. Säkert, enkelt och digitalt.

Att ta del av den här typen av teknik kräver i dag inga större investeringar som det gjorde tidigare. Det är en lättillgänglig lösning för alla typer av företag som hanterar dokument och är i behov av att digitalisera och strukturera sin information. Att omvandla data till värdefull och användbar information för företag med teknik så som AI och maskininlärning tar dokumenthantering till en ny nivå, berättar Niklas Horn Lundberg, vd på OptoSweden.

OptoSweden grundades 1994 med avstamp i ett stort teknikintresse. Idag är de en av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och öka sin produktivitet. OptoSweden erbjuder lösningar som effektiviserar hantering av fakturor, formulär och andratyper av dokument med hjälp av AI och maskininlärning.

– Problematiken för såväl våra kunder som de flesta andra organisationerna idag är att informations-flödet är så stort så att det är svårt att hantera på ett effektivt och säkert sätt. Vi hjälper våra kunder att plocka ut affärskritiska data så att den snabbt blir tillgänglig och kan användas på ett värdefullt sätt i verksamheten. Vi levererar i dag en helhetslösning som gör det möjligt för kunden att automatisera hela sitt data- och dokumentflöde, fortsätter Niklas Horn Lundberg.

Behoven av en digitaliserad arbetsplats med lätt åtkomst och effektiv hantering av dokument är nu mer aktuell än någonsin när allt fler jobbar hemifrån. Med OptoSwedens tjänster ger vi kunderna trygghet, hög säkerhet och en leverantör som stödjer de senast lagkraven.

Om OptoSweden

OptoSweden digitaliserar dokumentflöden och gör data till värdefull och användbar information. De erbjuder lösningar med den senaste tekniken som effektiviserar hantering av fakturor, formulär och andra typer av dokument.

Koncernen omsätter idag närmare 100 miljoner per år och är AAA-ratade sedan flera år tillbaka. Det innebär att du som kund får en finansiellt stark leverantör som också älskar teknik.

Nästa artikel