Skip to main content
Start » Digital Workplace » Cyberkriminaliteten måste stoppas
digital säkerhet

Cyberkriminaliteten måste stoppas

Cyberkriminalitet är det snabbast växande brottet och har en beräknad kostnad på sex biljoner dollar årligen de nästkommande åren.

Sektorer med den störst påverkan är finansbranschen, tillverkningsindustrin, hälsovårdsbranschen, myndigheter, utbildningar, transportindustrin och energibranschen. Publika sektorer, såsom myndigheter och utbildningar är kraftigt underfinansierade och har bristande kunskap i hanteringen av situationen. Detta är anledningen till att vi skapade Nordic IT Security. Den 12 upplagan av Nordic IT Security tar upp cybersäkerhet i tre stora områden: att försvara demokratin, mänskliga rättigheter, och styrning av internet.

Nordens största säkerhetsevent

De senaste 11 åren har Nordic IT Security varit det mest strategiska säkerhetseventet i Norden, vad gäller innovation genom data. Det som en gång startade med en lokal konferens i Stockholm har förvandlats till det ledande cybersäkerhetseventet som för samman IT-, cyber- och informationssäkerhetsvärlden, vilket vi gör även detta år den 14 november.

Fokusområdena i år är: cybersäkerhet, datasäkerhet och GDPR, identitet och åtkomstkontroll, IoT och nätverkssäkerhet, samt mobil – och molnsäkerhet.

Knyt kontakter i rätt miljö

Under dagen har du möjlighet att besöka fem olika scener. Du får möjlighet att knyta kontakt med över 800 högre beslutsfattare och lyssna på över 70 inflytelserika talare. Du kommer också få träffa över 60 partners med de mest innovativa teknologilösningarna som vill utbilda sig själva och andra på områden som gör deras företag säkra från de som vill oss illa i den digitala världen.  

Just nu kan ni få en gratis VIP-pass som inkluderar Knowledge hub och Business hub. Priset för detta är 390 euro, men om du är snabb kan du få den gratis. Använd koden ”VIP100” vid registrering. Detta erbjudande gäller fram till den 30 september!

Klicka här för att ladda ned agendan för dagen. För mer information besök också nordicitsecurity.com och iworldsummit.com. Vid frågor och funderingar, vänligen kontakta oss på [email protected]

Next article