Skip to main content
Start » Digital säkerhet » ”Alla företag behöver cyberskydd”
Risk Management

”Alla företag behöver cyberskydd”

Två datorer och han som skriver
I samarbete med: Howden
Howden logga
Foto: Unsplash
Två datorer och han som skriver
I samarbete med: Howden
Foto: Unsplash

I dag hanterar de flesta företag personuppgifter och är beroende av integrerade affärssystem. Många tänker dock inte på vad som kan hända vid intrång eller om ett system slutar att fungera. – En cyberskyddsförsäkring kan rädda hela verksamheten, säger Christina Malmsten, Senior Insurance Broker på Howden Insurance Brokers AB.

Cyberrelaterade incidenter blir allt vanligare och i media syns ofta exempel på hur den initiala hanteringen av en incident kan påverka ett företags varumärke.

Christina Malmsten, Senior Insurance Broker
Foto: Privat

Traditionella Ansvars- och Egendomsförsäkringar omfattar inte nya risker i form av stämningar, kostnader och avbrott som företag idag exponeras för genom malware, Ddos-attacker eller bara ett felskickat e-mail.

Läs mer här.

– En cyberskyddsförsäkring täcker flera risker som inte fanns för tio år sedan. Det är vardagliga risker som alla företag står inför idag.

Kort och gott; alla företag behöver cyberskydd.

Faktaruta

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt skydd för ditt företag, säger Christina. Howden Insurance Brokers är världens största personalägda försäkringsförmedlare med stor erfarenhet inom cyberskydd.

Kontakta Christina Malmsten: [email protected], 0733 57 33 58.

Läs mer här.

Next article