Skip to main content
Start » News » Trygga och säkra hotellrum för jobb och vila
Framtidens arbetsplats

Trygga och säkra hotellrum för jobb och vila

I samarbete med: Radisson Blu
Foto: Kris Jacobs
I samarbete med: Radisson Blu
Foto: Kris Jacobs

Efter år av lobbyjobbande och loungemöten har nu behovet av hotellösningar som kombinerar bekvämligheten hos ett hotellrum med effektiviteten hos ett modernt och uppkopplat kontor ökat.

Hybrida rum.

För att möta affärsresenärers och distansjobbares ökade intresse lanserade Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg Hybrid Rooms under hösten 2020.

Jessica Rivle

General Manager, Radisson Blu Scandinavia i Göteborg

Foto: Radisson Blu

– Våra Hybrid Rooms är rymliga och tysta hotellrum som förutom stora skrivbord även erbjuder allt som ett modernt kontor ska ha: snabbt och säkert wifi, USB-hubb, laddare, trådlöst tangentbord och mus samt 24” skärm med inbyggd kamera för videokonferens och Nespressomaskin, säger Jessica Rivle, General Manager på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Det finns även fri tillgång till hotellets 24h gym & yogaklasser samt utskriftstjänster och kontorsmaterial.

– Syftet är att erbjuda en säker och avskild miljö för effektiva arbetsdagar tillsammans med högkvalitativ service. Precis som en hotellvistelse ska innebära, säger Jessica Rivle.

Rent och säkert

Hybrid Rooms finns för närvarande på utvalda Radisson hotell i världen. Något som redan implementerats på göteborgshotellet är Radisson Hotel Safety Protocol, ett program som görs i samarbete med världens ledande inspektions- och certifieringsföretag, SGS. Hälso- och säkerhetsprotokollet säkerställer rutiner och utbildning kring städning och desinficering.

– Vi är certifierade enligt protokollet och rutinerna gäller för alla ytor och möten. Som gäst ska man känna sig trygg med att vi erbjuder en säker och hälsosam miljö för både arbete och hotellvistelse.

Oavsett om man är på resande fot eller behöver en arbetsplats över dagen, avslutar Jessica Rivle.

Next article