Skip to main content
Start » News » Så hjälper vi partners att växa inom AI
Sponsrad

AI kan hjälpa företag att frigöra tid, förbättra processer och skapa nya affärer. Men vad krävs för att komma igång och för att implementeringen ska bli så bra som möjligt?

Det finns ett stort intresse kring AI-teknik och dess fördelar, men ofta saknas kompetensen och den höga förändringstakten gör att det är svårt att hålla sig uppdaterad. För att kunna få ut så mycket som möjligt av tekniken tar många företag och organisationer hjälp av en partner.

Distributören TD SYNNEX har lång erfarenhet av att hjälpa sina partners och AI är inget undantag. Som enda IT-distributör erbjuder TD SYNNEX produkter och tjänster för hur man bäst kan komma igång och implementera AI från molnleverantörer som Microsoft, Google och AWS.

– Vi hjälper våra partners med försäljnings-, teknik- och marknadsutbildning samt tillgång till AI-förberedda verktyg och resurser. Genom att tillhandahålla ett brett utbud av lösningar, tjänster, support och kompetens säkerställer vi att våra partners kan erbjuda sina kunder bästa möjliga lösning för sin verksamhet, säger Dan Cederhage, Sales Manager, Cloud, Software & Security på TD SYNNEX.

Dan Cederhage
Sales Manager, Cloud, Software & Security på TD SYNNEX

En viktig komponent för att utveckla våra partners har varit att höja deras kompetens. Det gör vi bland annat genom workshops, roadshows, olika accelerationsprogram och genom vårt utbildningsföretag TD SYNNEX Academy.

Del av ett IT-ekosystem

För att ett AI-projekt ska lyckas så bra som möjligt hjälper TD SYNNEX även sina partners att göra en analys av nuläget och identifiera kundens behov för att kunna ta fram en effektiv strategi. Tillsammans med sina partners skräddarsyr de lösningar med produkter och tjänster som passar kundens specifika behov.

– Vi hjälper också våra partners att ta hjälp av varandra. I en bransch med en så snabb teknikutveckling som det är inom AI, är det en stor konkurrensfördel att vara del av ett IT-ekosystem.

Vid implementering av AI är det också viktigt att se till att den data som används håller tillräckligt hög kvalitet. När man använder generativ AI behöver man även kunna skriva prompter på rätt sätt för att uppnå bra resultat.

– Partners som vill hjälpa sina kunder att optimera sina arbetsprocesser och utforska möjligheterna med AI är välkomna att kontakta oss på TD SYNNEX. Vår expertis och engagemang finns här för att stödja våra partners med deras satsning inom artificiell intelligens och maskininlärning, avslutar Dan Cederhage.

OM TD SYNNEX
– TD SYNNEX (NYSE: SNX) är en ledande global distributör inom IT.
– Svenskt huvudkontor i Stockholm.
– TD SYNNEX har fler än 22 000 medarbetare världen över och erbjuder marknadsledande produkter och tjänster från över 1500 teknikleverantörer.

Next article